O nama

Preduzeće za proizvodnju, promet i usluge ,,Frenki-Alarm“ d.o.o. je osnovano 1991. godine u Valjevu. U početku je osnovna delatnost preduzeća bila proizvodnja, servsiranje i prodaja protiv – požarnih i protiv-provalnih alarmnih sistema. Kako se firma razvijala, delatnost se proširila i na ugradnju i servisiranje interfona, sistema za video nadzor, sistema za detekciju gasa kao i ispitivanje električnih i gromobranskih instalacija.

Takođe, pružamo usluge projektovanja i inženjeringa protiv – požarnih sistema, sistema za detekciju gasa, interfonskih i protiv – provalnih sistema i video nadzora, što potpisuje naš licencirani inženjer.

Od 2004. godine postali smo ovlašćeni distributeri i serviseri za područje opštine Valjevo firme MD Profy iz Beograda iz čijeg asortimana izdvajamo fiskalne kase tipa Iskra i Frigo.

U našoj ponudi se nalaze najkvalitetniji proizvodi renomiranih svetskih proizvođača iz oblasti dojave požara i gasa, protiv provale, video nadzora i interfonskih sistema.

[column width=“2/3″ position=“first“ ]

[heading]Usluge[/heading][checklist type=“checked“]

  • PROJEKTOVANJE
  • PRODAJA
  • PROIZVODNJA
  • UGRADNJA
  • MERENJE I ISPITIVANJE
  • SERVIS

[/checklist]

[/column][column width=“1/3″ position=“last“ ][testimonials heading=“Novosti“ auto_scroll=“yes“][testimonial width=“1/3″ author=““ author_title=““]U februaru 2009. firma je dobila sertifikat ISO 9001:2008.[/testimonial][/testimonials][/column]

[posts_carousel heading=“Sistemi“ post_type=“services“ order_by=“order“ order=“ASC“ limit=“10″ meta=“no“ excerpt=“yes“ excerpt_char_limit=“72″ exclude_current=“no“ width=“four columns“ scroll_by=“4″][/posts_carousel]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *